• da
  • en

Nyheder

27 apr 2020

Forkerte arbejdsstillinger giver dig hovedpine

Pressemeddelelse 27. april 2020

Rigtig mange danskere døjer med hovedpine. En ny undersøgelse fra Dansk Sundhedssikring viser, at det i 60 procent af tilfældene skyldes muskelspændinger og hold i nakke og ryg.

Corona-virussen har gjort, at rigtig mange danskere arbejder hjemmefra. Og her kan det være en god ide at være ekstra opmærksom på uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, så man ikke slutter dagen med en voldsom hovedpine.

En ny undersøgelse fra Dansk Sundhedssikring viser, at hovedpine for 60 procents vedkommende skyldes muskelspændinger eller hold i nakken.

Gitte Mejlholm, sundhedschef i Dansk Sundhedssikring, fortæller, at dårlige arbejdsstillinger kan være en af hovedårsagerne til din hovedpine.

“Mange døjer med spændingshovedpine, der føles som et trykkende bånd rundt om hovedet. Det kommer ofte fra spændinger i nakkemusklerne, fordi vi har siddet forkert i lang tid,” siger hun og forklarer, at spændingerne især kommer, når vi sidder forkert foran en computer.

“Helt generelt er vores kropsholdning i dag meget påvirket af vores arbejde. Det er bilkørsel, anvendelse af telefon og tablet og i særdeleshed arbejde foran computeren. Det bidrager til foroverbøjethed og sammenfald i holdning, og det giver spændingshovedpine,” fortæller Gitte Mejlholm.

Den nye undersøgelse foretaget af Dansk Sundhedssikring er baseret på mere end 8.000 henvendelser angående hovedpinesmerter.

Gitte Mejlholm opfordrer til, at man er ekstra opmærksom på sine arbejdsstillinger derhjemme.

“Mange af os har hverken hæve-sænkeborde eller justerbare kontorstole hjemme hos os selv og kommer hurtigt til at sidde på en uhensigtsmæssig måde. Men vi kan gøre meget selv for at undgå spændinger i nakken ved at skifte arbejdsstillinger løbende og gå lidt rundt i hjemmet, fx når vi taler i telefon,” fortæller Gitte Mejlholm.

Hun understreger, at det er vigtigt ikke at falde for meget sammen over computeren, ligesom rigeligt med væske, regelmæssig motion og god kost og nattesøvn også kan modvirke spændingshovedpine.

Kontaktinformation
For yderligere oplysninger kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil +45 53 85 07 70

31 mar 2020

Velkommen til 63.000 AP Pensions-kunder og sundhedsfaglige medarbejdere

Fra 1. april begynder Dansk Sundhedssikring at betjene AP Pensions sundhedsforsikringskunder.

Siden aftalen blev indgået i oktober 2019, har vi forberedt os på at give alle der henvender sig fra på onsdag en god oplevelse og gnidningsløs overgang fra deres tidligere løsning, der bl.a. har betydet et større forberedelsesarbejde i integrationen med vores IT-platforme.

Vi har desuden haft fokus på at skabe en effektiv sundhedsfaglig enhed, der fastholder den viden og historik, der allerede er skabt i det sundhedsfaglige arbejde med AP Pensions kunder. Disse kunder vil blive mødt af et team, der alene har denne opgave, og som består af tidligere medarbejdere fra AP Pension, der allerede i dag betjener disse kunder.  Dertil kommer et antal nytilkomne sundhedsfaglige medarbejdere. Til dette tilfører vi den særlige Dansk Sundhedssikring-kultur og sundhedsfaglige DNA.

Vi byder derfor både velkommen til AP Pensions kunder og medarbejdere fra AP Pension, der fremover vil være at finde som sundhedsfaglige medarbejdere i sundhedsteamet samt de nytilkomne sundhedsfaglige medarbejdere tilknyttet dette team.

Vil glæder os til at løfte opgaven sammen med jer.

 

27 mar 2020

Prøv VitalityGuard gratis

Vores søsterselskab VitalityGuard, tilbyder gratis adgang til deres platform i en begrænset periode.

Få afgang til øvelser, madplaner, sundhedstest og meget mere.

Se mere om VitalityGuard her

Tilmeld dig her

12 mar 2020

Covid-19 – Vi følger situationen nøje

Kære kunder og samarbejdspartnere.

I Dansk Sundhedssikring  følger vi regeringens og myndighedernes anvisninger af, hvordan vi som virksomhed bedst kan agere for at minimere effekterne af coronavirus | Covid-19 på vores samfund.

Vi har derfor besluttet, at alle medarbejdere arbejder hjemmefra i perioden fredag d. 13 marts – mandag d. 13. april. Vi kan derfor ikke udelukke tekniske udfordringer og længere ventetid på vores telefoner og håber på forståelse for dette og beklager de eventuelle udfordringer den nuværende situation kan medføre.

Hvordan dækker min forsikring
Den nuværende Corona situation medfører begrænset kapacitet i det offentlige og det private sundhedsvæsen. Det kan i nogle tilfælde medføre længere ventetid på undersøgelse og/eller behandling hos vores samarbejdspartnere.  Vi forsøger at hjælpe alle kunder bedst muligt og behandler alle sager ud fra vores gældende forsikringsbetingelser, som du kan læse her

Er du bekymret
Vi følger situationen nøje og henviser til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, som indeholder information baseret på den nuværende viden og som løbende opdateres. Se mere her

Du kan også ringe til Sundhedsstyrelsens hotline på telefon 7222 7459, hvis du har brug for generel vejledning.

20 feb 2020

2020 medlem af InsurTech Impact 25

Dansk Sundhedssikring er kommet i fornemt selskab som medlem af INSURTECH IMPACT 25 for 2020, da vi er blevet udvalgt af Oxbow Partners blandt et stærkt felt af mere end 100 ansøgende virksomheder.

Oxbow Partners er et rådgivningsfirma, der servicerer forsikringsindustrien og årligt udvælger 25 InsurTech virksomheder med særligt stærke vækstrater, værditilbud og potentialer, der beskrives i den årlige rapport INSURTECH IMPACT 25.

Hent rapporten her og læs om Dansk Sundhedssikring i rapportens side 42-43, hvor Oxbow Partners bl.a. skriver:

We chose Dansk Sundhedssikring because it will become the market leader for private health insurance in Denmark, with over 300k customers. This means that it will exceed our maximum revenue criterion – but excluding a company for being too successful did not seem reasonable. Indeed, with revenue at over £50m in 2019 – its eighth year of existence – this little-known company is blazing a trail for InsurTechs around the world.”

Vi bærer logoet med stolthed.

24 jan 2020

Vi passer på dig og dine data – Sikker kommunikation med Mit DS-Sundhed

Vi passer på dig og dine data. Derfor lancerer vi et nyt sagsskridt ved skriftlig kommunikation om en eksisterende sag.

Det betyder, at al skriftlig kommunikation med Sundhedsteamet der involverer personoplysninger, fremefter skal foretages via din personlige brugerprofil på vores portal Mit DS-Sundhed.

Sådan gør du:
> Log ind på: Mit DS-Sundhed
> Klik på: Anmeldte sager og dokumenter
> Klik på: Korrespondance
> Skriv din besked
> Tryk Gem

Nu er beskeden lagt ind på den eksisterende sag, og en besked sendes samtidigt til Sundhedsteamet. Alt sammen krypteret og sikkert.