Om os

Lige fra begyndelsen har vi været dedikerede til sundhed. Vores Sundhedsteam består af læger og sygeplejersker, der til dagligt sikrer, at vores kunder kommer nemt igennem det offentlige og private behandlingssystem. Desuden tager vi ikke kun hånd om vores kunder, når skaden er sket, vi forebygger også skader. Det er drivkraften i vores virksomhed, og det har gjort os til Danmarks største udbyder af sundhedsforsikring. 

 

Siden etableringen i 2012 har vi vækstet hvert år. Vi har udelukkende haft fokus på sundhed og sundhedsfaglig ekspertise. Derfor består vores Sundhedsteam af læger og sygeplejersker som sikrer, at vores kunder kommer nemt igennem det private og offentlige behandlingssystem.

Sådan arbejder vi

Vi er ordentlige

Som udbyder af sundhedsforsikringer, vil vi sikre ordentlig hjælp. For os betyder det sundhedsfaglig hjælp, som passer til den enkelte kundes behov. Vi respekterer vores kunder og passer ordentligt på dem.

Vi er tilgængelige

Vi siger ikke nej. Vi finder en løsning. Vi står altid klar til at tage imod vores kunder. Beslutningerne tages af den kompetente sundhedsfaglige eller kundeansvarlige medarbejder, som har dialogen med kunden.

Vi er ansvarlige

Vi er tæt på kunden. Det giver os et stort ansvar. Vi forstår behovet for afklaring og sikkerhed, når man er udfordret helbredsmæssigt. Det er derfor, at vores kunder bliver mødt af ansvarlige og kompetente medarbejdere.

Vores DNA

 ''Igennem effektiv rådgivning, rettidig behandling og forebyggelse styrker vi vores kunders livskvalitet og arbejdsevne. Vi håber på samme tid, at vi kan sætte nye standarder for hele industrien.''

 

Kent Jensen, adm. direktør

CSR - Corporate Social Responsibility

I Oona Health er vi en del af UN Global Compact, som er verdens samlede initiativ mod en mere bæredygtig udvikling. Med tilslutning til UN Global Compact forpligter vi os som virksomhed på at følge FN’s 17 verdensmål. I Oona Health vil vi støtte FN's Global Compact mål inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøbeskyttelse og antikorruption. Vi anerkender målene for bæredygtig udvikling og deres betydning for at skabe en bedre verden inden 2030.

Vi er forpligtet til at arbejde hen imod implementeringen af FN's Global Compact-principper. I rapporten forklarer vi om vores handlinger og målsætning. Vi er forpligtet til at holde vores kunder, medarbejdere og interessenter informeret om vores handlinger og målsætning.

Mød vores Sundhedsteam

Vores team består af over 80 sygeplejersker, læger og andre sundhedsfaglige medarbejdere, som alle har en bred sundhedsfaglig erfaring fra forskellige sektorer i sundhedsvæsnet. Vi arbejder hver dag for at sikre, at vores kunder kommer hurtigt til den rette undersøgelse og behandling. Vores erfaring, viden og overblik over sundhedssektoren gør os i stand til at navigere i hele sundhedssystemet både i det offentlige og i det private.

healthcare workers

Mød vores Kunde- og Mæglerteam

Vi er et team bestående af dedikerede og empatiske medarbejdere. Vi sætter en ære i at levere kvalitet, at holde hvad vi lover og skabe tryghed hos vores kunder. Tryghed for os er troværdighed, tilgængelighed og ekspertise. Vi tilstræber at sætte nye standarder hver dag. Vi tager vores kunder seriøst, og yder personlig rådgivning. Vi går til opgaverne med overskud og rummelighed. Vi gør, hvad vi kan for at få lov til at være markedsledende indenfor sundhedsforsikringer.

Mød vores Salgsteam

Vi er en sammentømret enhed med mange års erfaring indenfor sundhed og forsikring. Vores vigtigste opgave er at give vores kunder en god oplevelse, uanset om de handler direkte hos os eller via en samarbejdspartner. Vi stræber efter at klæde vores partnere på, så de er i stand til at give vores fælles kunder den samme troværdige rådgivning, som vi selv ønsker at tilbyde. For vores kunder betyder det hurtige og rigtige svar på de opgaver, som stilles fra vores mere end 60 samarbejdspartnere.

Læs mere om vores organisation