Om os

Lige fra begyndelsen har vi været dedikerede til sundhed. Vores Sundhedsteam består af læger og sygeplejersker, der til dagligt sikrer, at vores kunder kommer nemt igennem det offentlige og private behandlingssystem. Desuden tager vi ikke kun hånd om vores kunder, når skaden er sket, vi forebygger også skader. Det er drivkraften i vores virksomhed, og det har gjort os til Danmarks største udbyder af sundhedsforsikring. 

Siden etableringen i 2012 har vi vækstet hvert år. Vi har udelukkende haft fokus på sundhed og sundhedsfaglig ekspertise. Derfor består vores Sundhedsteam af læger og sygeplejersker som sikrer, at vores kunder kommer nemt igennem det private og offentlige behandlingssystem.

Sådan arbejder vi

Vi vil til enhver tid være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Det er værdier, som vi arbejder på at efterleve - hver dag.

Vi er ordentlige
Som udbyder af sundhedsforsikringer, vil vi sikre ordentlig hjælp. For os betyder det sundhedsfaglig hjælp, som passer til den enkelte kundes behov. Vi respekterer vores kunder og passer ordentligt på dem.

Vi er tilgængelige
Vi siger ikke nej. Vi finder en løsning. Vi står altid klar til at tage imod vores kunder. Beslutningerne tages af den kompetente sundhedsfaglige eller kundeansvarlige medarbejder, som har dialogen med kunden.

Vi er ansvarlige
Vi er tæt på kunden. Det giver os et stort ansvar. Vi forstår behovet for afklaring og sikkerhed, når man er udfordret helbredsmæssigt. Det er derfor, at vores kunder bliver mødt af ansvarlige og kompetente medarbejdere.

Vores DNA

Se med når vores CEO, Kent Jensen giver et indblik i, hvem vi er, og hvad vi står for

CSR – Corporate Social Responsibility

I Oona Health er vi en del af UN Global Compact, som er verdens samlede initiativ mod en mere bæredygtig udvikling. Med tilslutning til UN Global Compact forpligter vi os som virksomhed på at følge FN’s 17 verdensmål. I Oona Health vil vi støtte FN's Global Compact mål inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøbeskyttelse og antikorruption. Vi anerkender målene for bæredygtig udvikling og deres betydning for at skabe en bedre verden inden 2030.

Vi er forpligtet til at arbejde hen imod implementeringen af FN's Global Compact-principper. I rapporten forklarer vi om vores handlinger og målsætning. Vi er forpligtet til at holde vores kunder, medarbejdere og interessenter informeret om vores handlinger og målsætning.

Læs mere om vores organisation i vækst