Om os

Lige fra begyndelsen har vi været dedikerede til sundhed. Vores Sundhedsteam består af læger og sygeplejersker, der til dagligt sikrer, at vores kunder kommer nemt igennem det offentlige og private behandlingssystem. Desuden tager vi ikke kun hånd om vores kunder, når skaden er sket, vi forebygger også skader. Det er drivkraften i vores virksomhed, og det har gjort os til Danmarks største udbyder af sundhedsforsikring. 

Siden etableringen i 2012 har vi vækstet hvert år. Vi har udelukkende haft fokus på sundhed og sundhedsfaglig ekspertise. Derfor består vores Sundhedsteam af læger og sygeplejersker som sikrer, at vores kunder kommer nemt igennem det private og offentlige behandlingssystem.

Sådan arbejder vi

Vi vil til enhver tid være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Det er værdier, som vi arbejder på at efterleve - hver dag.

Vi er ordentlige
Som udbyder af sundhedsforsikringer, vil vi sikre ordentlig hjælp. For os betyder det sundhedsfaglig hjælp, som passer til den enkelte kundes behov. Vi respekterer vores kunder og passer ordentligt på dem.

Vi er tilgængelige
Vi siger ikke nej. Vi finder en løsning. Vi står altid klar til at tage imod vores kunder. Beslutningerne tages af den kompetente sundhedsfaglige eller kundeansvarlige medarbejder, som har dialogen med kunden.

Vi er ansvarlige
Vi er tæt på kunden. Det giver os et stort ansvar. Vi forstår behovet for afklaring og sikkerhed, når man er udfordret helbredsmæssigt. Det er derfor, at vores kunder bliver mødt af ansvarlige og kompetente medarbejdere.

Vores DNA

Se med når vores CEO, Kent Jensen giver et indblik i, hvem vi er, og hvad vi står for

Læs mere om vores organisation i vækst