Job og karriere

Vi er en virksomhed, der sikrer både sundhed for vores kunder og et sundt kollegaskab overfor hinanden. Vi tilbyder et meningsfyldt arbejde og løfter i flok.
Hvis du vil være med til at gøre en forskel for andre mennesker, så læs mere om vores ledige stillinger her.

Ledige stillinger

Kan du se dine særlige kompetencer i en af vores opslåede stillinger, så håber vi på en ansøgning fra dig. 

Studentermedhjælper til Financial Reporting & Compliance
Er du klar til at prøve kræfter med jura og interne kontroller i et forsikringsselskab i udvikling? Drømmer du om et studiejob, med spændende og alsidige opgaver inden for jura og interne kontroller, hvor der er mulighed for udvikling og ansvar? S...
Uopfordret ansøgning - Sundhedsfagligt personale
Uopfordret ansøgning

Vores kvindelige ledere

Her kan du høre Gry, Fie og Claraamalie fortælle om, hvilke overvejelser, de har gjort sig i forbindelse med karrieren. Og kan du se dig selv i det, og passer din faglige profil til Dansk Sundhedssikring, så skal du være mere end velkommen hos os.

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi er en virksomhed i vækst, så vi er løbende på udkig efter flere kollegaer. 

''Vi får opkald fra kunder om alt fra smerter i bevægeapparatet til mere kritisk sygdom. Vi bruger bl.a. vores erfaring inden for psykiatrien til at sparre og undervise hinanden. Vi hjælper dermed både vores kunder og er med til at løfte teamets samlede indsats.”

 

Claraamalie, Sygeplejerske