Job og karriere

Ledige stillinger

Kan du se dine særlige kompetencer i en af vores opslåede stillinger, så håber vi på en ansøgning fra dig. 

  • Serviceminded og kommunikativt stærk sygeplejerske til sundhedsteam med kontor i Skejby
    Er du klar til at udfordre dig selv og bruge din sundhedsfaglige kompetencer i en forretning, hvor vi giver kunderne den absolut bedste rådgivning og kundeoplevelse? Og har du lyst til at være en del af...
  • Teamleder til nyetableret mentalt sundhedsteam
    Er du en erfaren leder med et solidt fundament inden for sundhedssektoren? Har du en passion for at skabe resultater og samtidig sørge for høj kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed? Praktiserer du...
  • Uopfordret ansøgning - Sundhedsfagligt personale
  • Uopfordret ansøgning
Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi er en virksomhed i vækst, så vi er løbende på udkig efter flere kollegaer.

Vores kvindelige ledere

Her kan du høre Gry, Fie og Claraamalie fortælle om, hvilke overvejelser, de har gjort sig i forbindelse med karrieren. Og kan du se dig selv i det, og passer din faglige profil til Dansk Sundhedssikring, så skal du være mere end velkommen hos os.

Claraamalie, Sygeplejerske
''Vi får opkald fra kunder om alt fra smerter i bevægeapparatet til mere kritisk sygdom. Vi bruger bl.a. vores erfaring inden for psykiatrien til at sparre og undervise hinanden. Vi hjælper dermed både vores kunder og er med til at løfte teamets samlede indsats.”