Koncerndirektion

Dansk Sundhedssikring yder sundhedsfaglig ekspertise. PrimaCare sikrer et stort netværk med kvalitetssikrede behandlere. FIDIMI tilbyder forebyggende initiativer. Sammen udgør vi Oona Health, der sikrer, at vores kunder er i gode hænder hele vejen. 

DSS Hälsa er vores søsterselskab og det nyeste medlem af Oona Health. DSS Hälsa sikrer, at vores svenske naboer får gavn af de samme behandlingsmuligheder og fordele som vores kunder herhjemme. 

Direktion

Oona Healths bestyrelse

Ejerforhold

Oona Health, som ejer Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring A/S, er ejet af den britiske specialist-fond AnaCap Financial Partners. AnaCap er hovedaktionær – dertil kommer et antal minoritesaktionærer.

AnaCap er den førende investor på markedet for mellemstore europæiske virksomheder, primært inden for den finansielle sektor.

De har siden 2005 forvaltet aktiver for 5,1 milliard EURO gennem mere end 85 investeringer fordelt på 15 lande i Europa. De har kontorer i London, Luxembourg, New Delhi, Madrid og Lissabon.

Navnet AnaCap er en del af deres tilgang til investeringer Analytics before Capital. Deres investeringsstrategi bygger på en disciplineret, operationel og data-drevet investeringstilgang.

Ved at udnytte sin særlige viden om virksomheder inden for den finansielle sektor er AnaCap en aktiv Private Equity-investor, som genererer værdi gennem en særlig driftsmodel og afprøvede M&A-programmer. Investeringsmæssigt forvaltes med fokus på brug og optimeret udnyttelse af data.

Læs mere om AnaCap.

Oona Health

Oona er en sammentrækning af Observe, Orientate, Navigate ogAct. Disse fire ord danner grundlaget for vores værdier og er forankret dybt i organisationen. De repræsenterer vores tilgang til vores kunder, vores medarbejdere, vores forretning og er nøglestenene til vores succes.

Disse fire ord danner grundlaget for vores værdier og er forankret dybt i organisationen.

At observere behov, trends og krav fra samfundet, markedet, vores kunder og vores medarbejdere

Orientere os om behovene hos vores kunder og vores udbydere, sundhedsmarkedet både nationalt og globalt samt trends og videnskab

Vi navigerer vores kunders behov grundigt for at sikre det bedste resultat for dem. Men vi Navigerer også på et højere niveau, for altid at være på forkant

Og vi handler på det, vi ser, på hvad og hvornår der er behov for det. Vi bruger den viden, vi har, til at hjælpe andre, til altid at være vores bedste og til altid at være et skridt foran