Det handler om at forebygge

For os er sundhed mere end blot behandling af en allerede opstået skade. Vi er på forkant og ser forebyggelse af skader som en del af vores grundlæggende tilgang. Med udgangspunkt i data kan vi være jeres totalleverandør og varetage hele værdikæden i relation til sundhed og forebyggelse. 

Forebyggelse med FIDIMI

FIDIMI er vores løsning til virksomheder, der bestræber sig på at have en proaktiv tilgang til medarbejdernes psykiske og fysiske sundhed. FIDIMI er et digitalt baseret sundhedskoncept, som kortlægger den aktuelle sundhedstilstand i hele virksomheden. Det skaber overblik og gør det muligt at lave en fokuseret indsats, hvor behovet er.

Et digitalt baseret sundhedskoncept

Når det handler om at skabe vedvarende og mærkbare resultater på sundhedsområdet, ved vi, at motivation er en altafgørende faktor. FIDIMIs platform er et personligt værktøj, hvor den enkelte medarbejder får en individuel handlingsplan med fokus på alt fra kost og motion til søvn og psykisk velvære. Platformen inspirerer, motiverer og guider den enkelte hen mod deres personlige målsætninger.

person out running