Familie 360

Med Familie360 får du og din familie en uvurderlig støtte i mødet med alvorlig sygdom. Vi tror på betydningen af at have en personlig kontaktsygeplejerske ved jeres side, som vil være der for at hjælpe og vejlede jer igennem hele forløbet med det offentlige sundhedssystem.

Uanset om det er dig selv, dine børn, din partner eller ægtefælle, der bliver ramt af en af de dækkede sygdomme, kan I alle få glæde af Familie 360. Vi ønsker at sikre, at hele din nære familie er omfattet af denne støtteordning. Selv bedsteforældre kan tilmeldes, så I også får hjælp, hvis de bliver syge. 

Vi forstår, hvor overvældende det kan være at stå over for alvorlig sygdom, og derfor ønsker vi at lette byrden for dig og din familie. Vi er her for at hjælpe jer gennem de svære tider og give jer den hjælp, I fortjener.

Sådan hjælper vi

  • Vi bistår i kontakten til det offentlige sygehus, f.eks. med opfølgning på henvisninger, indkaldelser og sikring af overholdelse af udrednings- og behandlingsgarantier. Vi hjælper f.eks. med at bestille tider til behandling eller undersøgelse, i det omfang det offentlige sygehus tillader det.
  • Familie360 hjælper dig og dine pårørende i mødet med det offentlige sundhedsvæsen med forberedelse til undersøgelser og det videre behandlingsforløb.
  • Din personlige sundhedsfaglige rådgiver kan bistå ved lægesamtaler via digitale platforme eller over telefonen.
  • Du tilbydes også hjælp til gennemgang af lægejournaler og svar på undersøgelser fra dit undersøgelses- og behandlingsforløb.

  • Du og dine pårørende tilbydes også lægefaglig rådgivning og bistand af Familie360's lægekonsulenter, f.eks. omkring relevans og tilstrækkelighed af de planlagte undersøgelser i forhold til din eller dine pårørendes sygdom.

Din personlige sundhedsfaglige rådgiver kan være behjælpelig med:

  • At bestille transport
  • At skabe kontakt til f.eks. dit pensionsselskab og kommunale instanser
  • At bistå i overgangen mellem indlæggelse og udskrivelse til eget hjem
  • At skabe kontakt til socialrådgiver
  • Omsorgs- og tryghedsopkald til både dig og din familie.

Priser

Familie 360 Årlig pris 
Hovedforsikrede, ægtefælle/partner og børn 745 kr.
Hovedforsikrede, ægtefælle/partner. børn og fire bedsteforældre 1.726 kr.

Prisen er inkl. lovpligtig skadesforsikringsafgift på 1.1 % af prisen.

Vil du høre mere om vores forsikringer?

Bliv ringet op og få et tilbud

Bliv ringet op af en af vores dygtige forsikringsrådgivere og få et tilbud.

Vi ringer dig op inden for et par timer på hverdage i tidsrummet 9-16.

Når du får brug for hjælp med Familie 360

Sygeplejersken hjælper dig med at finde ud af, hvor kontaktsygeplejersken bedst kan rådgive i lige den situation som din familie står i. Du kan ringe til vores sundhedsteam, som står klar til at hjælpe dig. Anmeldte skader behandles hurtigt og i de fleste tilfælde fra dag til dag.