• da
  • en

Virksomhed

Virksomheden bliver stadig mere afhængige af sine medarbejdere, og en medarbejder i trivsel er virksomhedens stærkeste aktiv.

Derfor er et fokus på sundhed helt naturligt. Både forebyggende, for helt at undgå helbredsproblemer, og skulle behovet for behandling opstå, hurtigt af få medarbejderen tilbage i sin komfortzone.

Dansk Sundhedssikring hjælper dine medarbejdere trygt, sikkert og hurtigt igennem sundhedssystemet til den rigtige behandling, uanset hvad helbredsproblemet er.

Vi hjælper også med helbredsproblemer, som normalt ikke er dækket af en sundhedsforsikring. Vi har et indgående kendskab til offentlige og private behandlingsmuligheder og forstår at navigere i dem. Og vores sygeplejersker og læger tager medarbejderen i hånden hele vejen. Vi er tovholdere fra første opringning, til behandlingen er færdig.

Vi indsamler systematisk data, som vi gerne deler med dig. Så vi sammen kan flytte din virksomhed i en sundere retning. Samtidig gør vi det nemt og ubøvletfor dig at håndtere dine medarbejderes sundhedsforsikringer. Så du kan koncentrere dig om din forretning og det, du er god til.

Og vi har vist, at kompetent rådgivning, personlig service og god behandling godt kan gå hånd i hånd med en god pris.

Det er god bundlinje-logik!