• da
  • en

Sundhedsforsikring tilvalg

Tilvalg A Zoneterapi akupunktur, osteopati og diætist
Tilvalget dækker op til 10 årlige behandlinger hos akupunktør, zoneterapeut, osteopat eller diætist. Akupunktur, zoneterapi og osteopati dækkes til lidelser i bevægeapparatet. Der er ikke krav om henvisning fra læge, og sundhedsteamet kan henvise direkte til behandling ud fra en sundhedsfaglig vurdering. Du kan selv vælge, hvilken behandler, der benyttes. Hvis du ønsker det, kan sundhedsteamet hjælpe med at finde en behandler.

Tilvalg B Fysioterapi uden henvisning fra læge
Med dette tilvalg er der ikke krav om, at der foreligger en lægehenvisning til fysioterapi. Sundhedsteamet kan ud fra en sundhedsfaglig vurdering henvise direkte til behandling. Der dækkes behandling i vores landsdækkende kvalitetssikrede netværk eller hos en behandler efter eget valg.

Tilvalg C Misbrugsbehandling
Tilvalget dækker rimelige udgifter til lægehenvist behandling for misbrug og afhængighed af: 
• Alkohol.
• Receptpligtig medicin.
• Narkotika (rusmidler, der er omfattet af Lov om euforiserende stoffer).
• Diagnosticeret ludomani (afhængighed af pengespil).

Tilvalg D Sundhedsordning
For detaljer om sundhedsordningen, se venligst siden Sundhedsordning.

Tilvalg E Privathospitalsdækning
Du garanteres, at undersøgelse og/eller behandling hos speciallæge sættes i gang inden for 10 hverdage i det offentlige eller i det private sundhedsvæsen, efter at vi har modtaget og godkendt din anmeldelse. Du kan med dette tilvalg vælge, at dækningsberettiget behandling skal finde sted på et privat behandlingssted i vores kvalitetssikrede netværk. Du skal altid have en gyldig henvisning fra din læge. Ultralydsscanning, røntgenundersøgelser og MR-scanninger kræver også en henvisning.

Tilvalg F Fysioterapi, kiropraktor- og fysiurgisk massage til kroniske lidelser.
Tilvalget dækker behandling af slidgigt eller anden varig lidelse i bevægeapparatet med op til i alt 12 fysioterapi-, kiropraktor- eller massagebehandlinger pr. kalenderår. Af de 12 behandlinger pr. kalenderår kan maksimalt 4 af dem være til fysiurgisk massage. Forebyggende og lindrende behandlinger er også dækket. 

Tilvalg I Psykologbehandling uden henvisning fra egen læge 
Tilvalget dækker op til 10 behandlinger pr. kalenderår. Der er ikke krav om henvisning/anbefaling fra læge, og sundhedsteamet kan henvise direkte til behandling. Der dækkes behandling i vores landsdækkende kvalitetssikrede netværk eller hos en behandler efter eget valg.

Tilvalg J Hotline for stress og trivsel
Tilvalget dækker telefonisk rådgivning ved psykologer, psykoterapeuter eller andet sundhedsfagligt personale med ekspertise inden for f.eks. stress og trivsel. Der dækkes både rådgivning til medarbejdere, ledere og til medforsikrede. Der rådgives f.eks. om private trivselsproblemer, f.eks. personlige kriser, børn, samliv, skilsmisse, livsstil og misbrug, stresslinje med coaching og rådgivning om reducering af stress-symptomer, afdækning af årsager, forebyggende rådgivning og indsats ved milde symptomer på stress, arbejdsrelaterede trivselsproblemer som f.eks. udbrændthed, afskedigelse, mobning og konflikter samt professionel sparring til ledere. Telefonrådgivningen er åben alle hverdage fra 9-16 og varetages af vores kvalitetssikrede netværk.

Tilvalg L Privathospitalsdækning uden krav om henvisning fra egen læge
Med dette tilvalg er der ikke krav om, at der skal foreligge en henvisning fra din egen læge til speciallægehjælp, når du anmelder skaden. Sundhedsteamet kan henvise direkte til hurtig, nem og bekvem telefon- eller videokonsultation med erfarne samarbejdsspeciallæger i almen medicin (svarer til din egen læge). Du tilbydes normalt en tid inden for 1-2 hverdage. Hvis lægen vurderer, at du efterfølgende har brug for fysisk undersøgelse eller behandling, herunder billeddiagnostik ved relevant speciallæge, så hjælper vi dig hurtigt i gang med det videre forløb på hospital eller speciallægeklinik i vores landsdækkende kvalitetssikrede netværk.