Invester i din sundhed og et liv i balance

Invested hjælper dig med at investere din formue. Men forestil dig, at du bliver ramt af en alvorlig sygdom som kræft. Måske kender du nogen, som har prøvet det? Dér ønsker de fleste, at de havde investeret mere i deres liv. Og det kan du rent faktisk nu.
Via Invested kan du investere i verdensklasse behandling i udlandet, hvis kræft eller andre alvorlige sygdom rammer dig. Du kan få en sundhedsforsikring, der ulig andre forsikringer på markedet, giver dig adgang til verdensklasse behandling og undersøgelse i udlandet ved alvorlig sygdom.
Det sker via et særligt samarbejde mellem Invested og Danmarks største leverandør af sundhedsforsikringer Dansk Sundhedsforsikring.

Og forsikringen ’Alvorlig Sygdom’ og andre sundhedsforsikringer kan du få med 10 % rabat.

Rabatkode: InvestedX10

Indtast rabatkoden i bestillingen. Så får du automatisk 10 % rabat

Læse mere og bestil

Alvorlig sygdom

Hvis alvorlig sygdom rammer dig kan du få behandling, undersøgelse eller second opinion i udlandet. Vi dækker udgifter til rejse, ophold, undersøgelse, behandling, medicin og efterbehandling for dig og en ledsager.

Familie 360

Med Familie360 får du og din familie adgang til en personlig kontaktsygeplejerske, der hjælper og rådgiver dig og dine familiemedlemmer i mødet med det offentlige ved alvorlig sygdom. Du, dine børn, din samlever eller ægtefælle er omfattet. Bedsteforældre kan også tilmeldes.    

Læs mere og bestil

Sundhedsforsikring Basis

Med vores sundhedsforsikring er du godt dækket ind. Over 90 sundhedsfaglige medarbejdere står klar til at give dig professionel hjælp og rådgivning. Vi sikrer dig behandling både i det offentlige og det private. Vi hjælper med alle typer af sundhedsproblemer gennem rådgivning, forebyggelse og behandling.

Flex

Flex er til dig med en travl hverdag, hvor fleksibilitet og let adgang til behandling har stor værdi. Behandlingsformerne kan være enten online eller digitale eller ske ved fysisk fremmøde på en klinik.   

Senior

Senior er til dig, der er på vej ud af arbejdsmarkedet eller er gået på pension og ønsker en bred Sundhedsforsikring, der dækker dig ved sygdom eller andre helbredsproblemer - også i dit livs efterår.