• da
  • en

Job i Dansk Sundhedssikring

Om dig

  • Er du vores næste medarbejder, der ønsker at gøre en positiv forskel for virksomheder, deres ansatte og vores øvrige samarbejdspartnere i sundhedsforsikringsbranchen?
  • Har du service-gen’et, og ligger det helt naturligt for dig, at tage afsæt i kundens behov?
  • Trives du med udstrakt beslutningskompetence under tillid?
  • Vil du med på en spændende ”rejse” i en virksomhed i rivende udvikling?

Er svaret ”JA!” på ovenstående, så læs videre……

Åbne stillingsopslag

Kan du se dine særlige kompetencer udfoldet i en af vores opslåede stillinger, så håber vi på en ansøgning fra dig!

Tryk på det ønskede stillingsopslag for at gå til selve jobannoncen, og se nærmere anvisning af hvordan man ansøger til de enkelte stillinger:

Sundhedsfaglig rådgiver (opslået 14.11.2019)
- Se nærmere om stilling og ansøgningsproces her

Kvalitets- og netværksansvarlig (opslået 13.11.2019)
- Se nærmere om stilling og ansøgningsproces her

HR-konsulent til barselsvikariat (opslået 11.11.2019)
- Se nærmere om stilling og ansøgningsproces her

Personlig assistent (PA) for vores CEO (opslået 11.11.2019)
-
Se nærmere om stilling og ansøgningsproces her

Teamkoordinator til kreditorteam (opslået 31.10.2019)
- Se nærmere om stilling og ansøgningsproces her

Assisterende netværkskoordinator/psykolog til deltidsstilling (opslået 15.10.2019)
- Se nærmere om stilling og ansøgningsproces her

Uopfordret ansøgning

Uanset om der er åbne stillinger inden for dit fagområde, er vi altid på udkig efter talent.

Send en uopfordret ansøgning og CV til vores HR afdeling på: HR@ds-sundhed.dk hvis du mener du kan gøre en forskel hos os.

Du får et autosvar om modtagelse, og vi vender tilbage til dig hvis din profil matcher en opslået stilling inden for 6 måneder.

Jobprofiler

Vores sundhedsfaglige personale (Sundhedsteam) er vores frontlinjekæmpere, og en ny medarbejder skal kunne ramme jorden i løb. Derfor stiller vi høje krav til faglighed og erfaring – se mere her. Læs også artikel i fagbladet Sygeplejersken om at være sundhedsfaglig i en sundhedsforsikring.

Vores Sundhedsteam, er selvfølgelig ikke alene om at servicere vores kunder og leverandører, forstået som forsikringstagere, virksomheder, mæglere, sundhedsudbydere m.v.
Vi har alle de inhouse funktioner, man kan forvente af en større virksomhed som Kundeteam & Key Account team, der hjælper virksomheder og forsikringstagere og samarbejdspartnere med det mere forsikringstekniske.

Herudover har vi HR, Analyse, Økonomi, IT, Forretningsudvikling og Kommunikation.

Vores arbejdsplads

Vi er en flad organisation med kort vej fra idé til handling, hvor alle bidrager med gode idéer, og alle bliver hørt. Selv om vi kan have travlt i perioder, er det vigtigt for os, at der er plads til hygge og jokes. Vores tone er åben og direkte, og vi har en god ånd og hjælper hinanden. Og uanset din jobfunktion, sørger selvfølgelig for grundig oplæring, og du får en masse erfarne kolleger at sparre med.

Om Dansk Sundhedssikring

Dansk Sundhedssikring er en virksomhed i vækst, og pt. er vi ca. 90 medarbejdere. Vi er en af de største udbydere af sundhedsforsikringer i Danmark, og vi tilbyder sundhedsforsikringer, der er baseret på personlig service og sundhedsfaglig rådgivning i både det offentlige og det private sundhedssystem.

Vores kunder tæller i dag mere end 4.500 virksomheder og organisationer i Danmark, og vi samarbejder med førende forsikringsmæglere, pensionsselskaber og internationale forsikringsselskaber.