• da
  • en

Datasikkerhed

Dansk Sundhedssikring navigerer i sundhedssystemet på forsikringstageres vegne, og har i nogle tilfælde brug for at viderebringe private og fortrolige oplysninger til behandlere. Det tager vi meget alvorligt, og gør vores yderste til at sikre at dette sker så sikkert som muligt, og i fuld overensstemmelse med lovgivning på området.

Ved anmeldelse af en skade bliver du bedt om at udfylde en samtykkeerklæring af, at vi må behandle data og oplysninger på dine vegne. Den gælder for et år, og kan ses på din brugerprofil under
Mit Ds-sundhed.

Dansk Sundhedssikring anvender professionelle markedsstandarder for sikkerhed, software, hardware og procedurer, og orienterer os kontinuerligt inden for feltet til sikring- og opretholdelse af et altid højt sikkerhedsniveau.

Læs vores privatlivspolitik her!

Læs mere om vores cookiepolitik her!

Dansk Sundhedssikring har indgået aftale med Advokatfirma Bech-Bruun om levering af Data Protection Officer service (DPO).  For spørgsmål om dine databeskyttelsesrettigheder og begæring om indsigt m.m., kontakt da venligst vores Databeskyttelsesrådgiver (DPO) på mailen: dpo.dss@bechbruun.com eller pr. telefon: 72 27 30 02 på hverdage mellem kl. 9-16.

Hvis din forespørgsel indeholder følsomme eller fortrolige oplysninger, anvend da den sikre beskedfunktion: https://dpo.bechbruun.com/dss