31-03-2020

Velkommen til 63.000 AP Pensions kunder og sundhedsfaglige medarbejdere

Fra 1. april begynder Dansk Sundhedssikring at betjene AP Pensions sundhedsforsikringskunder.

Siden aftalen blev indgået i oktober 2019, har vi forberedt os på at give alle der henvender sig fra på onsdag en god oplevelse og gnidningsløs overgang fra deres tidligere løsning, der bl.a. har betydet et større forberedelsesarbejde i integrationen med vores IT-platforme.

Vi har desuden haft fokus på at skabe en effektiv sundhedsfaglig enhed, der fastholder den viden og historik, der allerede er skabt i det sundhedsfaglige arbejde med AP Pensions kunder. Disse kunder vil blive mødt af et team, der alene har denne opgave, og som består af tidligere medarbejdere fra AP Pension, der allerede i dag betjener disse kunder. Dertil kommer et antal nytilkomne sundhedsfaglige medarbejdere. Til dette tilfører vi den særlige Dansk Sundhedssikring-kultur og sundhedsfaglige DNA.

Vi byder derfor både velkommen til AP Pensions kunder og medarbejdere fra AP Pension, der fremover vil være at finde som sundhedsfaglige medarbejdere i sundhedsteamet samt de nytilkomne sundhedsfaglige medarbejdere tilknyttet dette team.

Vil glæder os til at løfte opgaven sammen med jer.